vineri, 16 noiembrie 2007

Rulouri cu sos de smantana si ciuperci

Ingrediente

  • 300-400 gr file de porc
  • 8 felii lungi de bacon
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr smantana
  • 2 linguri vin alb
  • 50 gr ciuperci din conserva
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • sare si condimente


Preparare

Se taie carnea felii, fellile se bat putin cu ciocanul, se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se aseaza feliile de carne peste cele de bacon, se ruleaza strans se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu 1 lingura ulei, se adauga vinul, 100 ml apa si se da vasul la cuptor pt 25 min, intorcand rulourile, ca sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Sosul: se dizolva faina in lapte si se pune la foc mic, sa se ingroase, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se trage deoparte, se adauga smantana si ciupercile taiate.

Se pune sosul peste rulouri si se mai lasa 10-15 min la cuptor.

Niciun comentariu: